Šufan / Przepisy / Mus czekoladowy

Mus czekoladowy

Svačinka pro mlsouny, nebo dezert pro hosty. Čokoládová pěna je vyrobena z kvalitních kakaových bobů a kakaového másla. V kombinaci se smetanou se krásně zjemní a vznikne nadýchaná pěna.

Trudność: Pierwszy raz w kuchni

Czas przygotowania: 20 minut

Liczba porcji: 2

Palm oil
Kup składniki

Składniki

Ingredience:

200 g tmavé čokolády

3 vejce (žloutky a bílky odděleně)

45 g panely 

300 ml smetany ke šlehání

Przygotowanie:

Čokoládu rozpusťte v mikrovlnce, nebo ve vodní lázni a oddělte bílky od žloutků. Bílky vyšlehejte s cukrem dotuha. K mírně zchladlé čokoládě přidejte 60 ml smetany, žloutky a opatrně promíchejte, dokud nevznikne jemná a lesklá čokoládová směs. Zbylou smetanu ušlehejte dotuha. Nakonec do čokoládové směsi jemně vmíchejte vyšlehané bílky a smetanu.

Hotovou pěnu rozdělte do skleniček, ozdobte ovocem a dejte vychladit aspoň na 3-4 hodiny, ale nejlépe přes noc do lednice.

Mus czekoladowy Mus czekoladowy
Mus czekoladowy

W przepisie nie może zabraknąć

Twórz z nami dalej

Babka z masłem z nerkowców

Babka z masłem z nerkowców

Czas przygotowania: 140 minut

Kontakt

E-mail: [email protected]
Wsparcie: 8:00–16:00

Dokumenty

Regulamin

Procedura reklamacyjna

Polityka prywatności

Certyfikacja

Cookies

Pliki cookies pomagają nam świadczyć usługi. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę.

Ustawienia ciasteczek

Kontakt

E-mail: [email protected]
Wsparcie Po-Pt:
8:00–16:00

Cookies

Pliki cookies pomagają nam świadczyć usługi. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę.

Ustawienia ciasteczek