Šufan / Przepisy / Orzechy nadziewane kremem migdałowym

Orzechy nadziewane kremem migdałowym

Ořechy plněné naším krémem z mandlového másla a polévané čokoládou jsou zajímavou alternativou tradičních vánočních plněných ořechů. V tomto receptu pracujeme s naší vlastní šedesátiprocentní čokoládou a samozřejmě nesmí chybět 100% mandlové máslo a blanšírované lískové ořechy.

Trudność: Profesjonalista w akcji

Czas przygotowania: 60 minut

Liczba porcji: 25

Palm oil
Kup składniki

Składniki

Na těsto:

  • 250 g hladké mouky
  • 150 g běžného másla
  • 100 g lískových ořechů
  • 1 bílek
  • 100 g moučkového cukru
  • špetka soli

Krém:

Poleva:

Przygotowanie:

Začneme s přípravou těsta. Ořechy si nejprve nasekáme v sekáčku najemno. Máslo nakrájíme na kostičky a zpracujeme ho rukama s moukou, ořechy, bílkem a cukrem do kompaktního těsta. Těsto přikryjeme potravinářskou fólií a necháme ho odležet alespoň 2 hodiny v lednici. Troubu předehřejeme na 175 °C. Těstem naplníme ořechové formičky. Prstem do nich vytlačíme důlek, abychom je pak mohli plnit krémem. Ořechy pečeme v troubě asi 10 minut na 175 °C. Ještě horké je vyklopíme z formiček. Na přípravu náplně si necháme v pokojové teplotě povolit máslo. Když je povolené utřeme ho s cukrem. Poté vmícháme i mandlové máslo a rum. Vychladlé ořechy plníme krémem. Ve vodní lázni si pozvolna rozpustíme čokoládu a kokosový olej. Ořechy v čokoládě napůl namočíme a necháme zatuhnout. Skladujeme je v chladu.

Orzechy nadziewane kremem migdałowym Orzechy nadziewane kremem migdałowym
Orzechy nadziewane kremem migdałowym

W przepisie nie może zabraknąć

Twórz z nami dalej

Linzer z migdałami i dżemem morelowym

Linzer z migdałami i dżemem morelowym

Czas przygotowania: 20 minut

Przyprawione kakao

Przyprawione kakao

Czas przygotowania: 35 minut

Linzer z migdałami i dżemem morelowym

Linzer z migdałami i dżemem morelowym

Czas przygotowania: 20 minut

Przyprawione kakao

Przyprawione kakao

Czas przygotowania: 35 minut

Kontakt

E-mail: [email protected]
Wsparcie: 8:00–16:00

Dokumenty

Regulamin

Procedura reklamacyjna

Polityka prywatności

Certyfikacja

Cookies

Pliki cookies pomagają nam świadczyć usługi. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę.

Ustawienia ciasteczek

Kontakt

E-mail: [email protected]
Wsparcie Po-Pt:
8:00–16:00

Cookies

Pliki cookies pomagają nam świadczyć usługi. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę.

Ustawienia ciasteczek