Šufan / Przepisy / Syrniki z masłem migdałowym

Syrniki z masłem migdałowym

Szukasz szybkiego i łatwego przepisu na smaczne śniadanie lub przekąskę? Mamy jeden dla Ciebie! Przygotowaliśmy ten przepis na tradycyjne placuszki z twarogu, znane jako sirniki, dla wszystkich tych, którzy nie przepadają za kuchnią wschodnioeuropejską. Sirniki są popularne ze względu na swoją miękką i kremową konsystencję, która spodoba się wszystkim miłośnikom twarogu. 

Trudność: Pierwszy raz w kuchni

Czas przygotowania: 15 minut

Liczba porcji: 2

Palm oil
Kup składniki

Składniki

Do ciasta:

  • 250 g twarogu
  • 2 pł mąki
  • 1 ł cukru
  • 1 jajko

Do dekoracji:

Przygotowanie:

Wymieszać wszystkie składniki i wyrobić ciasto. Uformuj z ciasta placuszki, a następnie smaż je na patelni z odrobiną oleju z obu stron, aż będą złociste. Podawać na przykład z ulubionym masłem orzechowym i owocami. Smacznego!

Syrniki z masłem migdałowym Syrniki z masłem migdałowym
Syrniki z masłem migdałowym

W przepisie nie może zabraknąć

Masło migdałowe

40.99 zł

Masło migdałowe

40.99 zł

Twórz z nami dalej

Chlebek bananowy

Chlebek bananowy

Czas przygotowania: 90 minut

Chlebek bananowy

Chlebek bananowy

Czas przygotowania: 90 minut

Kontakt

E-mail: [email protected]
Wsparcie: 8:00–16:00

Dokumenty

Regulamin

Procedura reklamacyjna

Polityka prywatności

Certyfikacja

Cookies

Pliki cookies pomagają nam świadczyć usługi. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę.

Ustawienia ciasteczek

Kontakt

E-mail: [email protected]
Wsparcie Po-Pt:
8:00–16:00

Cookies

Pliki cookies pomagają nam świadczyć usługi. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę.

Ustawienia ciasteczek