Šufan / Przepisy / Gnocchi z łososiem i orzechami włoskimi

Gnocchi z łososiem i orzechami włoskimi

Czy miałeś już przyjemność poznać nasze Orzechiano? Ta wszechstronna mieszanka, odpowiednia również dla wegan, nada smak wszystkim Twoim ulubionym potrawom. Znajdziesz w niej drobno zmielone hiszpańskie migdały, kremowe nerkowce i płatki drożdżowe dla smakoszy. Wypróbuj więc to cudo, być może w naszym następnym przepisie - na pieczone gnocchi z łososiem i szpinakiem. 

Trudność: Pierwszy raz w kuchni

Czas przygotowania: 40 minut

Liczba porcji: 6

Kup składniki

Składniki

  • 250 g ricotty
  • 2 jajka
  • sól, pieprz, zioła
  • 500 g gnocchi
  • 300 g łososia
  • 2 garście szpinaku
  • Orzechiano

Przygotowanie:



1. Gnocchi uvařte.

2. Ricottu smíchejte s vejci, solí, pepřem a bylinkami podle chuti do hladké konzistence.

3. Do pekáčku dejte uvařené gnocchi, na kostky nakrájeného lososa, špenát a ricottovou směs.

4. Vše společně promíchejte a zasypte ořechianem.

5. Nechte péct v troubě předehřáté na 180 °C cca 20-30 minut.

Autor: Michaela Dobiášová

Gnocchi z łososiem i orzechami włoskimi Gnocchi z łososiem i orzechami włoskimi
Gnocchi z łososiem i orzechami włoskimi Gnocchi z łososiem i orzechami włoskimi

W przepisie nie może zabraknąć

Twórz z nami dalej

Francuskie tosty „ŠUFAN”

Francuskie tosty „ŠUFAN”

Czas przygotowania: 15 minut

Chlebek bananowy

Chlebek bananowy

Czas przygotowania: 90 minut

Francuskie tosty „ŠUFAN”

Francuskie tosty „ŠUFAN”

Czas przygotowania: 15 minut

Chlebek bananowy

Chlebek bananowy

Czas przygotowania: 90 minut

Kontakt

E-mail: [email protected]
Wsparcie: 8:00–16:00

Dokumenty

Regulamin

Procedura reklamacyjna

Polityka prywatności

Certyfikacja

Cookies

Pliki cookies pomagają nam świadczyć usługi. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę.

Ustawienia ciasteczek

Kontakt

E-mail: [email protected]
Wsparcie Po-Pt:
8:00–16:00

Cookies

Pliki cookies pomagają nam świadczyć usługi. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę.

Ustawienia ciasteczek