Orzechowa granola ze skyrem i prażonymi jabłkami

Wyjątkowo szybkie, a jednocześnie smaczne i obfite śniadanie?

Zainspiruj się najlepszymi i spróbuj przygotować swoje ulubione śniadanie.

Trudność:

Czas przygotowania: 50 minut

Liczba porcji:

Palm oil Gluten free
Kup składniki

• 140g skyru

• 50g orzechowej granoli

• 1 mniejsze jabłko

• 1 łyżka masła migdałowego

• syrop klonowy

• cynamon, kardamom

• masło

Przygotowanie:

Jabłka pokroić w nagietki i podsmażyć na maśle na patelni ze szczyptą cynamonu i kardamonu, dosłodzić syropem klonowym do smaku.

Następnie wrzuć wszystko do miski. Skyr, granolę, jabłka i na koniec masło migdałowe.

Orzechowa granola ze skyrem i prażonymi jabłkami

W przepisie nie może zabraknąć

Twórz z nami dalej