Pistacjowe frappuccino

Idealne orzeźwienie na gorące lato - oto frappuccino. Dodaniem masła pistacjowego nie tylko zwiększysz jej wartość odżywczą, ale także uzyskasz wspaniały smak. Uwierz mi, to włoży do kieszeni wszystkie warianty mrożonej kawy.

Trudność: Pierwszy raz w kuchni

Czas przygotowania: 15 minut

Liczba porcji: 1

Palm oil Gluten free Vegan friendly
Kup składniki

Ingredience:

  • 1 łyżka pistáciového másla
  • 120 g lodu
  • 120 g mleka migdałowego
  • 3 g xantanu
  • 100 ml kawy
  • słodzik 

Przygotowanie:

Przygotuj kawę według swojej ulubionej metody.

Najpierw wrzuć łyżeczkę gumy ksantanowej do 50-100 ml gorącej wody i szybko wymieszaj trzepaczką.

Umieść wszystkie składniki, w tym przefiltrowaną kawę, w blenderze.

Podawać z lodem.

Pistacjowe frappuccino Pistacjowe frappuccino Pistacjowe frappuccino

W przepisie nie może zabraknąć

Masło pistacjowe

91.79 zł

Masło pistacjowe

91.79 zł

Twórz z nami dalej