Šufan / Przepisy / Overnightoats z masłem laskowym

Overnightoats z masłem laskowym

Prosty przepis na śniadanie lub przekąskę przygotowany przez naszą czeską ambasadorkę i utalentowaną kucharkę Klarę Waldhauser.

Trudność: Pierwszy raz w kuchni

Czas przygotowania: 30 minut

Liczba porcji: 2

Palm oil
Kup składniki

Składniki

Przepis na 2 szklanki:

Przygotowanie:

Zmiksować herbatniki i wymieszać z roztopionym masłem. Wcisnąć na dno szklanek. Ubij wszystko razem na krem i rozdziel do szklanek. Na wierzch kremu dodać jeszcze 1 łyżkę masła z orzechów laskowych. Na koniec udekoruj smażonymi jabłkami z cynamonem i cukrem waniliowym. Ten przepis świetnie nadaje się na wynos lub na piknik.

 

Autor: Klára Waldhauserová

Overnightoats z masłem laskowym

Twórz z nami dalej

Baba ganoush

Baba ganoush

Czas przygotowania: 60 minut

Domowe batoniki orzechowe

Domowe batoniki orzechowe

Czas przygotowania: 120 minut

Baba ganoush

Baba ganoush

Czas przygotowania: 60 minut

Domowe batoniki orzechowe

Domowe batoniki orzechowe

Czas przygotowania: 120 minut

Kontakt

E-mail: [email protected]
Wsparcie: 8:00–16:00

Dokumenty

Regulamin

Procedura reklamacyjna

Polityka prywatności

Certyfikacja

Cookies

Pliki cookies pomagają nam świadczyć usługi. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę.

Ustawienia ciasteczek

Kontakt

E-mail: [email protected]
Wsparcie Po-Pt:
8:00–16:00

Cookies

Pliki cookies pomagają nam świadczyć usługi. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę.

Ustawienia ciasteczek