Overnightoats z masłem laskowym

Prosty przepis na śniadanie lub przekąskę przygotowany przez naszą czeską ambasadorkę i utalentowaną kucharkę Klarę Waldhauser.

Trudność: Pierwszy raz w kuchni

Czas przygotowania: 30 minut

Liczba porcji: 2

Palm oil
Kup składniki

Przepis na 2 szklanki:

Przygotowanie:

Zmiksować herbatniki i wymieszać z roztopionym masłem. Wcisnąć na dno szklanek. Ubij wszystko razem na krem i rozdziel do szklanek. Na wierzch kremu dodać jeszcze 1 łyżkę masła z orzechów laskowych. Na koniec udekoruj smażonymi jabłkami z cynamonem i cukrem waniliowym. Ten przepis świetnie nadaje się na wynos lub na piknik.

 

Autor: Klára Waldhauserová

Overnightoats z masłem laskowym

W przepisie nie może zabraknąć

Masło z orzechów laskowych

62.39 zł

Masło z orzechów laskowych

62.39 zł

Twórz z nami dalej